Waarom zou je een website laten maken?

11 maart 2018

 

Je vraagt zich misschien af waarom je als bedrijf een website nodig heeft. Je hebt het altijd al zonder gedaan en waarom zou je naast de investering al die moeite en energie steken in het (laten) maken van een website? Steeds meer mensen gaan meteen even 'googlen' als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn. Een website is het eerste contact met jouw doelgroep en potentiële klanten. Het is jouw visitekaartje. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en daarnaast goed in gebruik is. Als je geen website heeft zullen potentiële klanten je overslaan als ze je op het internet niet kunnen vinden.

Een aantal goede redenen waarom een website belangrijk is voor jouw bedrijf:

  • Zonder website zullen potentiële nieuwe klanten je overslaan als ze je niet kunnen vinden op het internet.
  • Ook voor bestaande klanten is een website een pluspunt. Al jouw producten en diensten kun je vermelden en je kunt doorverwijzen naar andere pagina's op jouw website met informatie over relevante onderwerpen.
  • Laat je niet inhalen door jouw concurrenten met wel een website.
  • Relatief lage kosten ten opzichte van traditionele kanalen als folders en advertenties.
  • De resultaten van een website zijn meetbaar. Je kunt met statistieken precies zien waar jouw bezoekers vandaan komen, hoeveel bezoekers je op de website heeft gehad en hoeveel offerte aanvragen je hebt gehad.
  • Het visitekaartje van jouw bedrijf voor de eerste indruk van potentiële nieuwe klanten. Je kunt laten zien dat jouw bedrijf professioneel is. Dit kan natuurlijk door een goed offline verhaal te vertellen. Maar als die potentiële klanten jouw concurrent online ontmoet met ook een goed verhaal en met professionele website? Dan zijn jouw concurrenten in de meeste gevallen in het voordeel.

Bovengenoemde reden lijken voor de hand liggend, maar er zijn nog steeds veel bedrijven die geen website hebben. Een website hoeft in het begin niet duur te zijn. Voor ieder budget hebben wij bij Van Laarhoven websites verschillende weboplossingen. Een website kunt u al laten maken vanaf € 495,- Naast budget websites maken we ook maatwerk websites, webshops en apps. Daarnaast bieden we oplossingen voor de online vindbaarheid van jouw organisatie.

Interesse? 

We komen graag bij je langs voor meer informatie en een persoonlijk adviesgesprek.
Tel. 013 504 1888 of vul ons contactformulier in.