• Van Laarhoven Websites Diessen

  Onze blog

  Actueel nieuws over websites, apps, narrowcasting en veel meer.

  • ✔ Nieuwste feiten
  • ✔ Actueel nieuws
  Gratis Seo scan

Waarom zou u een website laten maken?

Waarom zou u een website laten maken?

U vraagt zich misschien af waarom u als bedrijf een website nodig heeft. U heeft het altijd al zonder gedaan en waarom zou u naast de investering al die moeite en energie steken in het (laten) maken van een website? Steeds meer mensen gaan meteen even 'googlen' als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn. Een website is het eerste contact met uw doelgroep en potentiële klanten. Het is uw visitekaartje. Om de klant te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en daarnaast goed in gebruik is. Als u geen website heeft zullen potentiële klanten u overslaan als ze u op het internet niet kunnen vinden.

Een aantal goede redenen waarom
een website belangrijk is voor uw bedrijf:

 • Zonder website zullen potentiële nieuwe klanten u overslaan als ze u niet kunnen vinden op het internet.
 • Ook voor bestaande klanten is een website een pluspunt. Al uw producten en diensten kunt u vermelden en u kunt doorverwijzen naar andere pagina's op uw website met informatie over relevante onderwerpen.
 • Laat u niet inhalen door uw concurrenten met wel een website.
 • Relatief lage kosten ten opzichte van traditionele kanalen als folders en advertenties.
 • De resultaten van een website zijn meetbaar. U kunt met statistieken precies zien waar uw bezoekers vandaan komen, hoeveel bezoekers u op de website heeft gehad en hoeveel offerte aanvragen u heeft gehad.
 • Het visitekaartje van uw bedrijf voor de eerste indruk van potentiële nieuwe klanten. U kunt laten zien dat uw bedrijf professioneel is. Dit kan natuurlijk door een goed offline verhaal te vertellen. Maar als die potentiële klanten uw concurrent online ontmoet met ook een goed verhaal en met professionele website? Dan zijn uw concurrenten in de meeste gevallen in het voordeel.

Bovengenoemde reden lijken voor de hand liggend, maar er zijn nog steeds veel bedrijven die geen website hebben. Een website hoeft in het begin niet duur te zijn. Voor ieder budget hebben wij van Van Laarhoven websites verschillende weboplossingen. Een website kunt u al laten maken vanaf € 995,- Naast budget websites maken we ook maatwerk websites, webshops en apps. Daarnaast bieden we oplossingen voor de online vindbaarheid van uw organisatie.

Interesse?
We komen graag bij u langs voor meer informatie en een persoonlijk adviesgesprek.
Tel. 013 504 1888 of vul ons contactformulier in.

Het belang van een SSL certificaat
Waarom zou u een app laten maken?