Narrowcasting

Digitale beeldschermen

Steeds vaker kom je ze tegen: digitale beeldschermen in supermarkten, openbaar vervoer en allerlei andere organisaties en instellingen. Narrowcasting betekent niets minder dan het presenteren van digitale content met audiovisuele displays of beeldschermen. Met een totaaloplossing op het gebied van audiovisuele beeldschermpresentaties ben je in staat om jouw boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen. Dit kunnen zowel medewerkers, klanten als potentiële klanten zijn.

Voor diverse branches hebben we tal van mogelijkheden. Van een bakker, tot een onderwijsinstelling of een grote winkelketen met vestigingen over de hele wereld. Ook specifieke oplossingen zoals digitale menuborden, bewegwijzering of interactieve touchscreens zijn mogelijk.

De mogelijkheden bij Narrowcasting

Als je op zoek bent naar een totaaloplossing om jouw boodschap digitaal bij de juiste doelgroep te krijgen, ben je bij Van Laarhoven aan het juiste adres. Per branche hebben we mooie digitale presentatiemogelijkheden.

“Presenteer de (interne) boodschap overal en waar je maar wilt”

CMS narrowcasting

Onze narrowcasting oplossingen zijn webbased. Dat betekent dat je altijd en overal jouw presentatie kunt bijwerken. Met ons makkelijk bedienbare CMS voor narrowcasting is het aanpassen van verschillende slides een fluitje van een cent. Je hoeft geen technische kennis te hebben om een mooie digitale audiovisuele presentatie te maken.

Samen een geweldige narrowcasting bouwen?

Invalid Input
Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.
Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.
Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.
Uw vraag is leeg
Invalid Input

Neem contact met ons op

Tel. 013 504 1888
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze beloftes

  • ✓ Prettige samenwerkingspartner
  • ✓ Korte lijntjes met één vast aanspreekpunt
  • ✓ Betrokken online specialisten