Website laten bouwen

Een website laten maken?

Bij het creëren van een nieuwe website komt veel kijken. Het is veel meer dan het samenvoegen van tekst en beeldmateriaal. Wij creëren meerwaarde voor jouw merk met meer omzet, betere vindbaarheid in de zoekmachines en een webdesign dat op ieder mobiel apparaat goed leesbaar is.

Als online partner staan wij onze klanten bij met een totale online strategie. Doordat wij een full-service online webbureau zijn, kunnen wij onze klanten op al deze gebieden goed adviseren. Bij ons koop je geen website, maar krijg je een online partner die graag oplossingsgericht meedenkt. Meer dan de helft van alle Nederlanders oriënteert zich eerst online alvorens ze een aankoop doen. Een mooie overzichtelijke website is één ding, maar je wilt natuurlijk ook vindbaar zijn voor klanten. We helpen hier graag bij.

Beheer zelf jouw website

 • ✓ Gebruiksvriendelijk CMS
 • ✓ Drag and drop framework
 • ✓ What You See Is What You Get

Wij bouwen websites die klanten zelf makkelijk kunnen beheren met een CMS systeem. CMS staat voor Content Management Systeem. Met deze software kun je heel eenvoudig, zonder technische kennis, documenten, afbeeldingen en teksten op het internet publiceren. Dat komt omdat we gebruik maken van de WYSIWYG editor (What You See Is What You Get). Geen moeilijke codes, maar simpel in gebruik door een ingebouwde drag and drop framework. Hiermee bewerk je blokken binnen de webpagina in een handomdraai. Daarnaast kent ons CMS systeem de mogelijkheid om per pagina de zoekmachine optimalisatie (SEO) te beheren.

“Bij ons koop je geen website, maar krijg je een online partner die graag oplossingsgericht meedenkt.”

Mobile first

 • ✓ Goed leesbaar op mobiele apparaten
 • ✓ Ontwikkeld voor diverse browsers
 • ✓ Meerdere schermresoluties

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten worden tegenwoordig via een smartphone of tablet gedaan. Dat is waarom Google heeft besloten dat mobiel geschikte websites voorrang krijgen in de zoekresultaten. Wij maken websites die mobiel geschikt zijn. Met een mooi woord: responsive. Dat betekent dat wij streven naar een optimale web-ervaring voor diverse apparaten. Hierbij kijken we naar de weergave op een desktop, laptop, tablet, smartphone etc. Binnen deze apparaten zijn daarnaast nog tal van verschillende schermresoluties die allemaal een aparte weergave verdienen. Bij het ontwerpen van websites starten we altijd vanuit de mobiele gedachte. Mobile first is onze drijfveer! Wil je nog een stapje verder. Denk dan eens aan een Progressive Web App (PWA). 

UX & UI design

 • ✓ Afstemmen van doel en de behoeften
 • ✓ Prettige gebruikerservaring

 • ✓ Creëren van de wow-factor

UX staat voor User Experience, oftewel gebruikerservaring. Dit is het gevoel dat een bezoeker meekrijgt bij het bezoeken van de website. Een goede gebruikerservaring geeft de bezoeker een positief gevoel bij het bezoeken van de website. Tijdens het ontwikkelproces houden wij zoveel mogelijk rekening met de gebruikerservaring van de bezoeker en jouw klant. Bij UI-design kijken we naar de wow-factor van de website zoals vorm, kleur van de knoppen en lettergrootte van de tekst. De stijl past bij het bedrijf en wat ze willen uitstralen.

“Creëer de WOW-factor voor de klant”

Goed vindbaar

 • ✓ Vindbaar op relevante zoekwoorden
 • ✓ Zoekmachine optimalisatie
 • ✓ Google Adwords
 • ✓ Linkbuilding
 • ✓ Conversie optimalisatie

Een mooie website is één, maar je wilt natuurlijk ook goed vindbaar zijn voor jouw klanten. Wij helpen je graag met het beter online vindbaar maken van jouw producten en diensten. We zetten hierbij de juiste online kanalen in. Zo maken we vooraf een online succesrapport met daarin een uitgebreide zoekwoordinventarisatie en een concreet content plan. Hierdoor hebben we een goede fundering om jouw (nieuwe) website voor de zoekmachines goed in te richten. Naast online vindbaarheid richten we ons ook op conversieoptimalisatie en Google Adwords advertenties. Hierdoor ben je online goed vindbaar voor (potentiële) klanten en zorgen we samen voor meer omzet voor jouw onderneming.

Samen een super website bouwen?

Invalid Input
Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.
Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.
Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.
Uw vraag is leeg
Invalid Input

Neem contact met ons op

Tel. 013 504 1888
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze beloftes

 • ✓ Prettige samenwerkingspartner
 • ✓ Korte lijntjes met één vast aanspreekpunt
 • ✓ Betrokken online specialisten