Abrahams Hoveniers

Website en internetmarketing Abrahams Hoveniers

Voor Abrahams Hoveniers hebben we een mooie frisse website opgezet. Daarnaast hebben we een online succesplan opgesteld voor de optimale vindbaarheid in Google. Ook hebben we de huidige Google Adwords geoptimaliseerd. Op de website kun je het aanbod en de gerealiseerde projecten bekijken.

Werkzaamheden

✓ CMS: Wordpress
✓ SEO geoptimaliseerd
✓ Projecten overzichtspagina
✓ Mobiel geschikt

 


Onze aanpak


De opdracht die we meekregen voor Abrahams Hoveniers was om de huidige website op te frissen en om deze beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Het resultaat: een frisse website waarin alle diensten van Abrahams Hoveniers goed gepresenteerd zijn. Hierbij hebben we gekeken naar de best mogelijke zoekwoorden en hiervoor SEO geoptimaliseerde landingspagina's ingericht.

Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.