Denetax

Maatwerkwebsite voor Denetax

Sinds 1991 combineert Denetax alle relevante expertise op belastingtechnisch en bedrijfseconomisch gebied.  Indien gewenst leveren ze een complete fiscale dienstverlening. Daarnaast werkt Denetax in teams met adviseurs, advocaten, notarissen en accountants van andere kantoren.

Werkzaamheden

✓ Maatwerk website
✓ Meertalen website
✓ CMS: Joomla!
✓ Mobiel geschikt

 


Onze aanpak


De opdracht die we meekregen was om een corporate website te ontwikkelen in de nieuwe huisstijl. Vooraf hebben we samen met Denetax een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld en hebben we één lijn gecreëerd in de diversiteit aan logo's die aanwezig waren. Nadat de huisstijl klaar was zijn we gestart met de website. Hiervoor hebben we vooraf enkele schetsen uitgewerkt waar we na goedkeuring van het gekozen ontwerp aan de slag zijn gegaan met de technische realisatie van deze meertalen website.

Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie.

Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.