Isolatieheld.nl

Webshop

Isolatieheld.nl liet ons weten dat ze eraan toe waren hun  online activiteiten verder uit te bouwen.

De uitdaging: een supersterke webshop ontwikkelen met een optimale vindbaarheid en verbeterde conversies. Een uitdaging die we bij Van Laarhoven Websites niet uit de weg gaan. 

Werkzaamheden

✓ CMS: WordPress + WooCommerce
✓ Analyse huidige webshop
✓ SEO rapportage en optimalisatie
✓ Adaptive design


 


Onze aanpak


De opdracht die we meekregen voor isolatieheld.nl was om de huidige webshop vooraf goed te analyseren. De analyse uit onder andere Google Analytics maakte duidelijk waar de behoeftes lagen en waar de nieuwe webshop van isolatieheld.nl aan moest voldoen. Op basis daarvan kozen we voor een WordPress CMS in combinatie met WooCommerce plug-in. Het resultaat: een eigentijdse goed geoptimaliseerde webshop voor de zoekmachines. Daarbij hebben we gekeken naar de beste zoekwoorden en hiervoor SEO geoptimaliseerde landingspagina's ingericht.

Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.