Reijrink Groenprojecten

Reijrink Groenprojecten: voor tuin en landschap

Reijrink Groenprojecten is gespecialiseerd in de realisatie van uiteenlopende groenprojecten. Sinds de oprichting in 2012 zijn er al al vele bijzondere tuinen gerealiseerd. We zijn er trots op dat we Voor Reijrink Groenprojecten een mooie nieuwe website hebben mogen ontwerpen.

Werkzaamheden

✓ CMS: Joomla!
✓ One-page design
✓ Uitbreidbaar naar een volledige website
✓ Mobiel geschikt

 


Onze aanpak


Reijrink Groenprojecten wilde in eerste instantie graag een simpele en overzichtelijke website. Vandaar dat het een one-page design is geworden. Door Joomla in combinatie met onze handige drag-and-drop systeem te integreren in de website, is het voor Reijrink Groenprojecten mogelijk zelf content bij te houden en de website later uit te breiden met SEO geoptimaliseerde landingspagina's.


Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie.

Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.