Worstenbroodjes kopen

Webshop Worstenbroodjes kopen

Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden. Deze producten worden in hun winkels in Hilvarenbeek, Bladel en Oisterwijk verkocht. Voor bakkerij Swaanen hebben we een aparte webshop ontwikkeld voor hun worstenbroodjes.

 

Werkzaamheden

✓ CMS: Joomla
✓ Makkelijk bestellen en afrekenen
✓ iDeal koppeling
✓ Internetmarketing

 


Onze aanpak


Voor bakkerij Swaanen uit Hilvarenbeek hebben we een aparte webshop ontwikkeld voor hun worstenbroodjes. Worstenbroodjeskopen.nl is een simpele webshop geworden waarbij klanten via een online betaalsysteem Brabantse worstenbroodjes kunnen kopen. Daarnaast is de websop ingericht voor internetmarketing. De website moest overzichtelijk blijven en een makkelijk betaal/bestel systeem hebben. Vandaar dat we een iDeal koppeling hebben toegevoegd.

Nog een beschrijving

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie.

Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.