Van Dijck Werken

Van Dijck Werken

Van Dijck Werken is een innovatief en klantgericht hoveniersbedrijf. We zijn werkzaam in zowel de particulieren als zakelijke markt. Ons team denkt mee in de juiste oplossingen om samen op het gewenste eindresultaat te komen. Inmiddels zijn we een betrouwbare partner voor vele instellingen en particulieren tuinen.


Op zoek naar een hovenier die u kan helpen met het aanleggen van uw tuin? Dan bent u bij Van Dijck Werken aan het juiste adres. Ons bedrijf kan het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, voor u verzorgen.

Werkzaamheden

✓ CMS: Joomla
✓ SEO geoptimaliseerd
✓ Projecten overzichtspagina
✓ Mobiel geschikt

 


Onze aanpak


De opdracht die we meekregen voor Van Dijck werken was om een vindbaar website te maken. Het resultaat: een frisse website waarin alle diensten van Van Dijck werken goed gepresenteerd zijn. Hierbij hebben we gekeken naar de best mogelijke zoekwoorden en hiervoor SEO geoptimaliseerde landingspagina's ingericht.

Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.