• Van Laarhoven Websites Diessen

  Websites

  Als online partner staan wij onze klanten bij met een totale online strategie.
  • ✔ Website laten maken
  • ✔ Beter vindbaar voor zoekmachines
  • ✔ Responsive website
  • ✔ Zelf eenvoudig uw website bijhouden
  Lock 256

Website laten maken

Meer omzet, betere vindbaarheid in de zoekmachines en een websitedesign die zich aanpast op alle mobiele apparaten. Als online partner staan wij onze klanten bij met een totale online strategie. Doordat wij een full-service online webbureau zijn, kunnen wij onze klanten op al deze gebieden goed adviseren. Bij ons koopt u geen website, maar krijgt u een online partner die graag met u oplossingsgericht meedenkt. Meer dan de helft van alle Nederlanders orrienteert zich eerst online alvorens ze een aankoop doen. Een mooie overzichtelijke website is één ding, maar u wilt natuurlijk ook vindbaar zijn voor uw klanten. Wij willen u hierbij graag helpen.

Website laten maken

Website laten maken in Diessen met het CMS Joomla
Website beter vindbaar maken in google

Beter vindbaar voor zoekmachines

Een mooie website is één, maar u wilt natuurlijk ook goed vindbaar zijn voor uw klanten. Wij helpen u graag met het beter online vindbaar maken van uw producten en diensten. We zetten hierbij de juiste online kanalen in. Zo maken we vooraf een goede zoekwoordinventarisatie en content plan. Hierdoor hebben we een goede houvast om uw (nieuwe) website voor de zoekmachines goed in te richten. Naast online vindbaarheid richten we ons ook op conversieoptimalisatie en Google Adwords advertenties. Hierdoor bent u online goed vindbaar voor uw potentiële klanten en zorgen we samen voor meer omzet voor uw onderneming.

Responsive website

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten worden tegenwoordig via een smartphone of tablet gedaan. Dat is waarom Google heeft besloten dat mobiel geschikte websites sinds april 2015 voorrang krijgen in de zoekresultaten. Wij maken websites die mobiel geschikt zijn. Dat betekent dat wij bij webdesign streven naar een optimale web-ervaring voor diverse apparaten. Hierbij kijken we naar de weergave op een desktop, laptop, tablet, smartphone etc. Binnen deze apparaten zijn daarnaast nog tal van verschillende schermresoluties die allemaal een aparte weergave verdienen.

Eenvoudig uw website aan te passen in een CMS zoals Joomla

Zelf eenvoudig uw website bijhouden

Wij bouwen websites die klanten zelf makkelijk kunnen beheren met een CMS systeem. CMS staat voor Content Management Systeem. Met deze software kunt u heel eenvoudig, zonder technische kennis, documenten, afbeeldingen en teksten op het internet publiceren. Dat komt omdat we gebruik maken van de WYSIWYG editor (What You See Is What You Get). Geen moeilijke codes, maar simpel in gebruik. Daarnaast kent ons CMS systeem de mogelijkheid om per pagina de zoekmachine optimalisatie (SEO) te beheren.