Webhosting en onderhoud

Hosting op snelle webservers

Naast het maken van functionele en mooie websites kun je bij ons ook vertrouwen op betrouwbare webhosting. Onze hostingpakketten zijn voorzien van de nieuwste technieken en draaien op krachtige snelle servers met SSD. Zo blijven de websites stabiel en met de beste performance. Ook bij piekbelasting.

Wij verzorgen zowel hosting voor webapplicaties als e-commerce hosting en dit allemaal als een managed dienst. We hebben meerdere hostingoplossingen voor jouw webapplicatie. Van starter tot professionele business en van shared hosting tot een eigen dedicated managed VPS server. Al onze hostingpakketten zijn schaalbaar en groeien mee met de website of webshop. Samen kiezen we voor jou de beste oplossing.

Stabiel

Betrouwbaar

Razendsnel

Domeinnaam registratie

Wil je een website maken of professioneel e-mails versturen met jouw bedrijfsnaam? Alles begint met het registreren van een domeinnaam. Bij Van Laarhoven Websites ben je razend snel online. We helpen je graag met het kiezen van een goede domeinnaam en stellen waar nodig de DNS instellingen in. Omdat wij in huis ook een ICT-afdeling hebben kunnen we daarnaast professionele begeleiding bieden met een Office 365 e-mail migratie.

Heb je een nieuw idee of wil je jouw domeinnaam verhuizen? Laat het ons weten. We helpen je graag snel online. Bij een verhuizing van jouw domeinnaam blijf je altijd eigenaar van het domein. Heb je ook een website? Verhuis deze dan mee. Wij zorgen dat de verhuizing zonder zorgen in goede banen geleid wordt. Van A tot Z. Dat beloven we.

“Betrouwbare, snelle en vooral veilige hosting”

SSL-certificaten

Je wilt websitebezoekers uiteraard een veilige website bieden. Met een SSL certificaat beschikt de website over een https-verbinding. Informatie wordt hierdoor versleuteld verstuurd. Dit geeft vertrouwen bij bezoekers. Daarnaast beloont Google de website in de zoekresultaten. Met een SSL-certificaat vergroot je de online vindbaarheid. Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen een server en de bezoeker.

Met een SSL-certificaat wordt de data ge-encrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt alle data in, en alleen de ontvangende serverpartij heeft de sleutel van dit datapakketje. Zo weet je dus zeker dat niemand gevoelige informatie in handen krijgt.

“Zorg voor een stabiele en veilige website”

Technisch up-to-date

Wil je een altijd veilige en technisch up-to-date website? We onderhouden jouw website graag. Met onze hosting Pro ben je er zeker van dat alle nieuwe updates vlekkeloos geïnstalleerd worden. Wij zullen daarnaast alle belangrijke onderhoudstaken van je overnemen en zorgen dat jouw website goed technisch wordt onderhouden. Zo ben je ervan verzekerd dat de website volledig en stabiel blijft functioneren na elke update. Daarnaast is de website goed beschermt tegen hack-aanvallen. Dit alles rapporteren we in een maandelijks management rapport waarbij we inzicht geven in de onderhoudstaken die gedaan zijn.

Updates aan het CMS

Website back-ups

Security en firewall

Database optimalisatie

Support met prio

24/7 Monitoring

Kies voor een veilige website!

Invalid Input
Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.
Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.
Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.
Uw vraag is leeg
Invalid Input

Neem contcact met ons op

Tel. 013 504 1888
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze beloftes

  • ✓ Prettige samenwerkingspartner
  • ✓ Korte lijntjes met één vast aanspreekpunt
  • ✓ Betrokken online specialisten