Webshop laten bouwen

Een webshop laten maken?

Een webshop is niet zomaar een online catalogus. Tenminste niet als je bezoekers wilt aanzetten tot een (herhaal) aankoop. In het voortraject staan we eerst uitgebreid stil bij een goede e-commerce strategie en de krachtige combinatie van design en technologie.

In combinatie met een onderbouwde sitestructuur en zoekwoordonderzoek zijn wij sterk in het bouwen van webshops die perfect online vindbaar zijn. Naast de goede vindbaarheid in de zoekmachines houden we de focus op conversie. Het draait bij een webshop uiteindelijk allemaal om omzet. Als full service e-commerce bureau pakken wij alles aan wat ervoor nodig is om online het maximale resultaat te realiseren met jouw webshop.

Welk e-commerce platform kies jij?

 • ✓ Kosten vs. baten
 • ✓ Complexe prijsberekeningen?
 • ✓ Uitgebreide koppelingen

Ieder CMS heeft voor- en nadelen. Standaard werken we met twee favoriete
e-commerce platformen: WooCommerce en Magento 2. Welk CMS het beste bij jouw organisatie of bedrijf past bekijken we in een eerste kennismakingsgesprek. We geven scores voor investering, gebruiksvriendelijkheid, koppelingen en meer.

“Behaal het maximaal resultaat met je webshop”

Magento 2 webshops

Bij het maken van een webshop verplaatsen wij ons altijd in de eindgebruiker. Wij dringen door in het leven van de bezoeker met de beste online strategie, met een passend design, snelle technische oplossingen en de meest uitgebreide optimalisatie tools. Onze jarenlange ervaring met het bouwen van webshops gebruiken wij om een perfect passende Magento 2 webshop te realiseren, die aan de hoogste kwalitatieve eisen voldoet.

Met de komst van Magento 2 zijn de mogelijkheden om je e-commerce platform mee te laten groeien eindeloos. Niet alleen is veel vraag naar een compleet nieuwe Magento 2 webshop, maar er is ook veel interesse in de migratie van Magento 1 naar Magento 2. Ben jij benieuwd naar de Magento 2 mogelijkheden? Neem contact op met een van onze collega's.

Progressive Web App
(PWA) voor uw webshop

 • ✓ Offline shopping
 • ✓ Conversie verhogend
 • ✓ Super snel

Het gebruik van PWA's brengt veel voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel is dat je niks hoeft te downloaden, wat data en opslagruimte bespaart. Een PWA zorgt voor een betere user experience, dit levert over het algemeen meer conversie op. Daarnaast is een PWA shop megasnel, doordat de shop in één keer laad en je daarna geen laadtijd meer hebt. Een Progressive Web App is de toekomst voor webshops. Wij zijn enthousiast!

“Laat je e-commerce platform mee groeien”

Koppelingen voor Magento en WooCommerce

Uiteraard wil je jouw webshop zo efficiënt mogelijk beheren. Onze programmeurs hebben al tal van koppelingen gelegd met verschillende systemen. Het voordeel van een koppeling is dat je veel werk kunt automatiseren wat zorgt voor besparing van tijd en geld. Vanaf de basis kunnen we integreren wat je maar wilt. Er zijn weinig beperkingen.
 • ✓ Diverse boekhoudsystemen
 • ✓ PostNL of andere verzenders
 • ✓ Payment providers zoals Mollie en Multisafepay

Kosten webshop

Wat zijn de totale kosten voor het starten van een webshop? Dat hangt met name af van de grootte van de webwinkel, het webshopsysteem en de mate van professionaliteit en complexiteit. De wereld van de e-commerce is constant in beweging, daar moet je als webshopeigenaar in meegaan. Interesse in een webshop? We bespreken graag de mogelijkheden en maken daarna graag een passende offerte.

Samen een converterende webshop bouwen?

Invalid Input
Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.
Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.
Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.
Uw vraag is leeg
Invalid Input

Neem contact met ons op

Tel. 013 504 1888
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze beloftes

 • ✓ Prettige samenwerkingspartner
 • ✓ Korte lijntjes met één vast aanspreekpunt
 • ✓ Betrokken online specialisten