Asbestverwijdering.com

Website met goede fundering voor de zoekmachines

Voor onze klant Perfect Finish Milieutechniek hebben we een compleet nieuwe maatwerk website ontwikkeld met een goede basis voor de vindbaarheid binnen de zoekmachines. Perfect Finish Mileutechniek is gespecialiseerd in asbestverwijdering. Dat doen ze met behulp van de best beschikbare technieken waarbij kwaliteit en veiligheid de boventoon voeren.

Werkzaamheden

✓ CMS: WordPress met multi sitebeheermodule
✓ Goede fundering voor Google
✓ Overzichtelijke projectenpagina
✓ Mobiel geschikt

 


Onze aanpak


Voor de start met de daadwerkelijke technische realisatie hebben we eerst een uitgebreide rapportage gemaakt. Met deze online succesrapportage hebben we alle zoekwoorden in beeld waar daadwerkelijk op gezocht wordt. Met deze fundering zijn zowel tekstschrijvers als onze designers aan de slag gegaan. Met deze aanpak hebben we het project in een aantal fases opgedeeld om uiteindelijk tot een goed geoptimaliseerde website te komen. Daarnaast kan de klant binnen het CMS meerdere websites beheren.

Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.