Eslogic

Eslogic

Eslogic is een klein en flexibel bedrijf met veel technische en logistieke ervaring. Eslogic zorgt voor interne logistieke oplossingen, van inbound tot outbound. Denk daarbij aan rollenbanen, werktafels, inpaktafels en complete inpaklijnen. 

Voor Eslogic verzorgen we al geruime tijd de internetmarketing. Daarnaast hebben we nu een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. Deze webshop moet bijdrage aan de toekomstige koers voor de internetmarketing. De webshop is beschikbaar in meerdere talen.  

Werkzaamheden

✓ CMS WordPress
✓ Webshop met offertesysteem
✓ Maatwerk webshop 
✓ SEO geoptimaliseerd

 


Onze aanpak

Ieder verhaal is uniek. Daarom gaan we zeker bij maatwerk websites en webshops volgens een aantal fases te werk.

Fase 1
bestaat uit een goed doordacht stappenplan met een aantal opleverproducten waaronder een functioneel plan, online succesrapportage voor een goede SEO basis en een 301 migratieplan.

In Fase 2 komt het concept en design aanbod waarbij we wireframes en prototypes opzetten inclusief uitgebreid huisstijldocument.

Nadat Fase 2 is goedgekeurd starten onze developers in Fase 3 pas met de technische realisatie van de website.

In Fase 4 wordt de website door diverse testpanels nog een keer grondig doorlopen waarna de website live kan. Hiermee houdt het voor ons nog niet op.

Nadat de website live staat zullen we de website nog een tijd lang proactief monitoren zodat kleine foutjes en feedback van bezoekers gelijk opgelost kunnen worden. 

Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888