Hilvaria

Website voor Hilvaria

Voor voetbalvereniging Hilvaria uit Hilvarenbeek hebben we een geavanceerde opdracht uitgevoerd. Naast een maatwerk website hebben we ook een nieuw logo ontworpen en hebben we een narrowcasting presentatie in de kantine geïmplementeerd.
Werkzaamheden

✓ Maatwerk website in Joomla
✓ Narrowcasting implentatie
✓ Nieuw logo ontworpen
✓ API koppeling met SportLink

 


Onze aanpak


Uitslagen en programma worden automatisch via een zogehete API koppeling op zowel de app, website als narrowcasting gepresenteerd. De contentbeheerders hoeven hier niet meer naar om te kijken waardoor ze meer tijd over hebben om andere dingen op de website, app en narrowcastingsysteem te paatsen. Daarnaast wordt er met een blogsysteem makkelijk nieuwsberichten geplaatst. Die nieuwsberichten worden automatisch gekoppeld op de app en narrowcasting.

Wij denken graag met je mee!

Zoek jij ook een professionele online partner voor de ontwikkeling van jouw website of webshop? Wij denken graag met je mee voor een succesvolle online strategie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 504 1888.